ABSOLUT VODKA

Absolut Vodka är en stor del av Åhus och ett spännande varumärke. Absolut historia långt tillbaka och har satt sitt avtryck på Åhus. Byn är känd för tillverkningen av denna fina vodka och fabriken ligger mitt i byn, med affärsgatan på ena sidan och gästhamnen på andra sidan. Restaurang Pråmen är en flytande restaurang i Åhus hamn, med utsikt över den vackra hamnen samt den vackra spritkyrkan.

 

Självklart är Absolut en del av Pråmens verksamhet. Vi har skapat en särskild Absolut-meny, för den som vill smaka den ädla varan till en god middag. Detta måste förbokas. Restaurang Pråmen har även sin egen Absolut Ice - glassdrinkar med vår egen sorbet och Absolut Vodka av olika smak.

Absolut Home är en ny och fantastisk del av företaget Absolut Vodka. Det ger oss alla en möjlighet att vara en del av företaget och få information om produkten. Absolut Home är en möjlighet att få se och lära sig hur produkten framställs, samt att få prova att själv blanda drinkar. Vi hjälper våra gäster att boka olika aktiviteter i Absolut Home, så att ni får ta del av Åhus mest kända produkt! Prata med oss, så hjälper vi dig att skapa en intressant Åhusupplevelse!

PLATS & TID

restaurang Pråmen i Åhus

Gamla Skeppsbron 4

296 32 Åhus

den flytande restaurangen 

öppet påsk - september

för mer info ÖPPETTIDER

BOKA BORD

boka bord gör du genom att ringa

JOBBA HOS OSS

vill du vara en del av vårt team?

maila oss på info@pramen.net

KONTAKTA OSS

frågor? något vi kan hjälpa dig med?

0708-300240

info@pramen.net

0708-300240