top of page

ÅHUS TONICS

& MIXERS

                                                                 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ÅHUS TONICS & MIXERS är ett projekt och ett företag som är sprunget direkt ur restaurang Pråmen. Vi såg ett behov av en produkt som skulle göra det enkelt att skapa en perfekt drink! En drink som alltid blir bra, som inte kompromissar i smak och kvalitet. Oavsett vem som gör den och oavsett hur stressigt det är, får kunden alltid en bra drink. 

Vad gör man då när det är svårt att hinna med och kvalitet är viktigt! Man tänker nytt! Man löser problem! Man skapar Åhus Tonics & Mixers! 

Åhus Tonics & Mixers innebär att vi redan gjort allt arbete, vi har tagit fram de bästa smakerna och blandat och buteljerat! Allt som behövs är att tillsätta alkohol och gärna is!

Vi har länge gjort vår dryck i liten skala till restaurang och är nu stolta att sälja såväl direkt till kund, som till butiker och restauranger. Vi kör specialutgåvor och nyheter med jämna mellanrum och vårt sortiment är levande.

 

I vårt lilla bryggeri i Åhus tar vi fram all våra produkter. Varje ny smak är ett äventyr och en resa! Inget ska vara mindre än perfekt! 

 

Med över 20 års erfarenhet från restaurangbranschen, kan ni säkert förstå att vi har ett stort intresse av mat och dryck. Det är spännande att se vad bra råvaror kan skapa! Det är också en komplex bransch, med många utmaningar och en av dem är att hålla en jämn och hög kvalitet - alltid, att gästen får vad den förväntar sig varje gång. 

 

Vi hade en idé , vi hade en lokal, vi hade lokala leverantörer och vi började experimentera. Citrusfrukter pressades och skalades, fläder plockades och mynta odlades. Något fantastiskt växte fram och utrustningen blev mer sofistikerad och kunderna allt fler. Vi hade börjat vår resa!

 

Vi lever utanför boxen och vi ser möjligheter! 

 

Vi älskar en klassisk gin & tonic och tillsammans med mojito, gin fizz och aperol spritz är det några av de mest efterfrågade drinkarna. Våra produkter gör de klassiska drinkarna enkla att göra men med fantastisk smak! Vi skapar tonic, soda, mojito, fizz eller cocktailmix!

Idag kan man beställa vår dryck i form av en drink på restaurang Pråmen, man kan även gå över till vår lilla butik mitt emot och köpa med drycken hem. 

MER OM ÅHUS TONICS & MIXERS

Åhus tonics & mixers.jpg
Åhus tonics original.jpg
Åhus tonics fläder.jpg
Åhus mixers jordgubb.jpg
Åhus mixers fläder.jpg
Åhus mixers mojito.jpg
bottom of page