LIVEMUSIK   & EVENT

Livemusiken på Pråmen drar alltid mycket folk. Här samlas folk och äter god mat, dricker något gott och lyssnar till bra musik. Det är alltid bra stämning och mycket skratt. Alla åldrar samlas och har roligt tillsammans. Vi skapar även evenemang för barnen!

VALBORGSMÄSSOAFTON 30 APRIL - INSTÄLLT P G A CORONA (vi vill ta vårt samhällsansvar och väljer att ställa in denna spelning, för er och vår skull är vi rädda om varandra)

Spelar - Bröderna Fridlunds trio 20 - 00

30 maj -VALBORGSMÄSSOAFTON 30 APRIL - INSTÄLLT P G A CORONA (vi väljer att ställa in denna spelning, för er och vår skull är vi rädda om varandra)

Spelar - Tomas Tillberg & Magnus Persson 20 - 00

MIDSOMMARDAGEN 20 JUNI - inställt pga CORONA och de restriktionerna, vi kommer att ha öppet som vanligt och gör allt för att alla ska trivas och känna sig trygga. VÄLKOMNA

Spelar - Bröderna Fridlunds trio eftermiddag & kväll

27 JUNI - inställt pga CORONA och de restriktionerna, vi kommer att ha öppet som vanligt och gör allt för att alla ska trivas och känna sig trygga. VÄLKOMNA!

Spelar - HåseBandet 20 - 00

4 JULI - inställt pga CORONA och de restriktionerna, vi kommer att ha öppet som vanligt och gör allt för att alla ska trivas och känna sig trygga. VÄLKOMNA!

Spelar - Tomas Tillberg & Magnus Persson 20 - 00

11 JULI - inställt pga CORONA och de restriktionerna, vi kommer att ha öppet som vanligt och gör allt för att alla ska trivas och känna sig trygga. VÄLKOMNA!

Spelar - Stand Up Comendy - måste förbokas - 20 - 00

18 JULI -inställt pga CORONA och de restriktionerna, vi kommer att ha öppet som vanligt och gör allt för att alla ska trivas och känna sig trygga. VÄLKOMNA!

Spelar - Stay Tuned 20 - 00

24 JULI -inställt pga CORONA och de restriktionerna, vi kommer att ha öppet som vanligt och gör allt för att alla ska trivas och känna sig trygga. VÄLKOMNA!

Spelar - Matz Heliosson & Son 20 - 00

25 JULI -inställt pga CORONA och de restriktionerna, vi kommer att ha öppet som vanligt och gör allt för att alla ska trivas och känna sig trygga. VÄLKOMNA!

Spelar - Stay Tuned 20 - 00

31 JULI -inställt pga CORONA och de restriktionerna, vi kommer att ha öppet som vanligt och gör allt för att alla ska trivas och känna sig trygga. VÄLKOMNA!

Spelar - Dirty Harriets - 20 - 00

1 AUGUSTI -inställt pga CORONA och de restriktionerna, vi kommer att ha öppet som vanligt och gör allt för att alla ska trivas och känna sig trygga. VÄLKOMNA!

Spelar - Håsebandet 20 - 00

8 AUGUSTI -inställt pga CORONA och de restriktionerna, vi kommer att ha öppet som vanligt och gör allt för att alla ska trivas och känna sig trygga. VÄLKOMNA!

Spelar Tomas Tillberg & Magnus Persson 20 - 00

15 AUGUSTI -inställt pga CORONA och de restriktionerna, vi kommer att ha öppet som vanligt och gör allt för att alla ska trivas och känna sig trygga. VÄLKOMNA!

Spelar - Matz Heliosson & Son 20 - 00

SÄSONGENS SISTA SPELNING 19 SEPTEMBER - inställt pga CORONA och de restriktionerna, vi kommer att ha öppet som vanligt och gör allt för att alla ska trivas och känna sig trygga. VÄLKOMNA!

Spelar - Stay Tuned 20 - 00

Please reload

IMG_9301
IMG_6166b
IMG_6172b
IMG_4047b
IMG_2253b
IMG_6157b
IMG_2246b
IMG_7834b

PLATS & TID

restaurang Pråmen i Åhus

Gamla Skeppsbron 4

296 32 Åhus

den flytande restaurangen 

öppet påsk - september

för mer info ÖPPETTIDER

BOKA BORD

boka bord gör du genom att ringa

JOBBA HOS OSS

vill du vara en del av vårt team?

maila oss på info@pramen.net

KONTAKTA OSS

frågor? något vi kan hjälpa dig med?

0708-300240

info@pramen.net

0708-300240

IMG_6157b